how to develop free website
Mobirise
Mobirise

Tablouri canvas

Ceea ce face ca o camera sa fie completa sunt decoratiunile atasate pieselor de mobilier. Tablourile noastre canvas sunt potrivite pentru a intregi spatiile in care va petreceti timpul; fie ca este vorba despre living, bucatarie sau birou, tablourile noastre sunt un plus in ceea ce priveste aspectul unei camere.

Mobirise

Cani personalizate

Cele mai frumoase căni personalizate pe care le poți cumpăra. Albe, colorate în interior și toartă sau termosensibile, tu alegi...!

Mobirise

Tricouri si sepci personalizate

Tricouri personalizate dupa dorinta si imaginatia ta, cu modele grafice unice. Cadoul unic in orice situatie – tricouri personalizate. Aici gasesti tricouri personalizate la cel mai bun pret, cu mesaje hazlii, tricouri funny, pe orice tema.
Mobirise

Puzzel personalizat

Puzzle-ul personalizat este cel mai apreciat și mai prețios cadou personalizat.
Este cadoul aniversar ideal sau poate fi oferit de ziua onomastică, de Crăciun, unei persoane aflate în spital sau vi-l puteți oferi chiar dumneavoastră înșivă! Un puzzle fotografic reprezintă un mod foarte apreciat și neconvențional de a transmite un mesaj personal.

Mobirise

Rame foto

Momentele speciale devin amintiri frumoase care se păstrează întotdeauna într-o ramă deosebită.


Mobirise

Identitate vizuala

In cele mai multe cazuri identitatea vizuala se bazeaza pe elemente vizuale folosite in cadrul companiei, concentrate in cadrul unui ghid. Ghidul are rolul de a stabili modul in care identitate este aplicata in diferite medii folosind palete de culori, masuratori, scheme similare si fonturi. Aceste reguli asigura pastrarea unei identitati coerente a companiei, care permite la randul sau perceptia brandului ca un intreg ce poate fi usor de recunoscut.