free site templates

Serviciile noastre

Mobirise

Bel Design, este o agentie de productie publicitara,  print de mari dimensiuni indoor si outdoor, tipar digital, productie materiale publicitare, decorari si personalizari standuri expozitionale, spatii comerciale si birouri, productie si montaj, semnalistica de interior si exterior. Echipa noastra de specialisti va ofera solutii complete, de la design la implementare:
consiliere in alegerea materialelor optime si dezvoltarea produselor, productie, asamblare, montaj, implementare si logistica.
Construim o relatie de incredere cu fiecare dintre clientii nostri si ii asiguram ca vom fi mereu disponibili, venind cu solutii si idei inovatite in sprijinul business-ului lor. Ne adaptam cerintelor, reducem la maxim timpii de livrare si oferim solutii de calitatela preturi extrem de competitive.

Mobirise

Litere volumetrice 

Literele volumetrice pot fi realizate din plexiglass, pvc, tabla, inox sau o combinatie de materiale.Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase.Iluminarea se poate face cu led-uri sau tuburi fluorescente.

Mobirise

Casete si firme luminoase.

Casetele luminoase pot fi pe diferite dimensiuni, forme, culori si decoratiuni. Casetele luminoase pot fi realizate din profile plastice sau metalice cu inchideri din pvc, poliplan, plexiglass si profile acrilice.


Mobirise

Panouri publicitare

Panourile publicitare se pot personaliza si produce din otel, aluminiu, plexiglass, profile sau alte materiale in functie de dimensiuni si forme cerute.Mobirise

TOTEM

Totem-urile se pot realiza pe structura metalica, otel, bond, profile de aluminiu sau plexiglass. Ele pot fi luminoase sau neluminoase, o gama variata de modele si personalizare.Mobirise

Standuri expozitionale

Standurile expozitionale personalizate reprezinta prezentari organizate desfasurate in diferite spatii pentru prezentarea diferitelor produse sau servicii prin panouri de diferite forme si dimensiuni.