free portfolio website templates

Serviciile noastre

TEXTE INVITATII DE NUNTA


TEXTE INVITATII DE NUNTA

TEXT 1 

Ne-am dorit… v-ati asteptat… am ezitat… si totusi noi, ………. si ……… Ne-am hotarat… ne casatorim spre marea bucurie a parintilor ………. ………. Daca aveti planuri pentru …..(data), amanati-le pentru ca va invitam la petrecere cu ocazia casatoriei noastre. Cununia religioasa va avea loc la Biserica ………. ora ….. Petrecerea va continua intre sampanie si tort la Restaurant ………. incepand cu ora ………. Primii care ne-au crezut si ne vor sta alaturi, nasii, ………. si ……….
Va asteptam cu drag!

TEXT 2

Noi, ………. ………. vom porni impreuna pe drumul dragostei si al sperantei. Impreuna cu familiile noastre: ………. ………. avem deosebita onoare de a va invita sa ne fiti alaturi la celebrarea casatoriei religioase care va avea loc in ………, ora ….., la Biserica ………. intre sampanie si tort va asteptam sa petreceti impreuna cu noi la ………. incepand cu ora ….. In viata vom fi calauziti de nasii nostri: ……. …….
Va asteptam cu drag!


TEXT 3

Dumnezeu le-a dat viata, iar noi i-am adus pe lume: ………. ………. Un inger bun i-a facut sa se iubeasca, iar ei vor sa fie un singur nume: ………. si ………. Vor fi calauziti cu mandrie si satisfactie de nasii: ………. ………. care ii vor insoti in Taina Sfintei Cununii ce va fi celebrata la Biserica ………. ….. (ziua), ….. (data), ora ….. Pentru a ne bucura cu totii, va invitam sa petrecem la ………. incepand cu ora ….. Va asteptam cu drag!


TEXT 4

Noi, cei mai simpatici miri ai anului 2016, ………. si ………. Va asteptam cu nerabdare sa ne admirati curajul si iubirea in data de ….., ora ….. la Biserica ………. Sarbatorirea fericitului eveniment va avea loc printre tort si sampanie la Restaurantul ………., ora ….. Am ales sa ne tempereze cei mai frumosi nasi: ………. ………. Si vor trebui din nou sa ne suporte toanele scumpii nostri parinti: ………. ………. Speram ca veti veni cu placere sa va distrati alaturi de noi!

TEXT 5

“Dragostea este sacra si vesnica si creste in tarie si frumusete.” Noi, ………. si ………. alaturi de parinti: ………. ………. calauziti de nasii: ………. ………. cu sincera si ferma dorinta de a da expresie deplina iubirii, ne vom uni in casatorie in data de ….. Declararea dragostei si credintei noastre in fata lui Dumnezeu, va avea loc la Biserica ………. din ………. incepand cu ora ………. Masa si felicitarile vor avea loc la Restaurantul ………. din ….. incepand cu ora …..
Va asteptam cu drag!

TEXT 6

“Dragostea este sacra si vesnica si creste in tarie si frumusete.” Noi, ………. si ………. alaturi de parinti: ………. ………. calauziti de nasii: ………. ………. cu sincera si ferma dorinta de a da expresie deplina iubirii, ne vom uni in casatorie in data de ….. Declararea dragostei si credintei noastre in fata lui Dumnezeu, va avea loc la Biserica ………. din ………., incepand cu ora ….. Masa si felicitarile vor avea loc la Restaurantul ………., din ………. incepand cu ora …..
Va asteptam cu drag!

TEXT 7

Alaturi de noi pe parcursul vietii vor fi nasii: ………. ………. Pentru ca va iubim, vrem sa ne fiti alaturi cand vom alege cea mai stransa legatura ce poate exista intre doi oameni: LEGATURA CONJUGALA. Aceasta imensa bucurie a cununiei religioase se va desfasura in data de …. la Biserica ………., la ora ….. Masa si felicitarile vor avea loc la Restaurantul ………., ora ….. Alaturi de noi vor fi si parintii nostri: ………. ………. Va asteptam cu drag!TEXT 8

Am putea incepe cu: “A fost odata ca niciodata …”, aceeasi povestire si totusi de fiecare data alta. ………. si ………. isi incep propria lor poveste de dragoste, pe care o doresc plina de soare si fericire, alaturi de familiile lor: ………. si ………. care doresc sa fiti alaturi de ei la fericitul evemniment. Va asteptam la cununia religioasa care va avea loc la Biserica ………. Pentru a afla continuarea povestirii va invitam, in ziua de ….., ora ….., la Restaurantul ……….
De cum pasii lor vor fi calauziti de nasii lor: ………. si ……….
Va asteptam cu drag!

TEXT 9

Un suflet cald sa ma-nteleaga Am cautat o viata-ntreaga. Familiile: ………. ………. va aduc cu bucurie vestea casatoriei copiilor lor: ………. ………. si va asteapta sa luati parte la savarsirea cununiei religioase la Biserica ………., in data de ….., la ora ….. Am ori sa va bucurati ala turi de noi la Restaurantul ………., incepand cu ora ….., alaturi de cei care ne vor indruma pasii, nasii nostri: ………. ……….
Va asteptam cu drag!
TEXT 10

Am ales ziua de ………. ca ziua in care sa ne unim sufletele si inimile pentru totdeauna cu iubire. impreuna cu cei care ne-au vazut primii pasi: ………. ………. si cu cei care ne vor sta alaturi de acum inainte: ……. ……. va invitam sa luati parte la sarbatorirea fericirii noastre incepand cu ora ….., la Biserica ………. Dupa aceea petrecerea va continua intre tort si sampanie alaturi de cei dragi la Restaurantul ………. incepand cu ora …..
Va asteptam cu drag!TEXT 11

Noi… ne-am hotarat… si ne-am razgandit… dar pentru ca altfel nu se mai poate, noi, ……. ………. alaturi de cei care ne-au suportat pana acum: ……. ………. si alaturi de cei care vor trebui sa ne suporte de acum inainte: ……. ………. va invitam sa fiti alaturi de noi in acest moment mult asteptat. Cununia Religioasa va avea loc la Biserica ………. in data de ………., la ora ….. Dansul si felicitarile in aceasta zi magica vor avea loc la Restaurantul ………. incepand cu ora …..
Va asteptam cu drag!


TEXT 12

“Nu conteaza cu adevarat ce ai in viatat, ci pe cine ai alaturi cand treci prin viata” Noi, ……. ……. credem ca prima zi a vietii noastre impreuna, vafi mai frumoasa daca voi, cei dragi, veti accepta invitatia noastra si va veti bucura impreuna cu noi. Ii vom avea alaturi pe dragii nostri parinti:……. ………. Binecuvantarea Domnului o vom primi la Biserica ………. in data de ………., incepand cu ora ….., Vom fi insotiti la acest inceput de drum de nasii nostri: ……. ……. Masa si felicitarile vor avea loc la Restaurantul ……., incepand cu ora ….. Va asteptam cu drag!